Login: Jelszó:    Regisztráció
 <<  1  21  41  61  81  101  121  141  161  181  201  221  241  >>

Téma Létrehozó Hozzászólások Utolsó hozzászólás
p96 vs cgx! neongod (neongod) 45 Reynolds (reynolds)
2004 november 23. kedd 09:47
Legyen-e fYaNICA #5? LouiSe (LouiSe) 41 DeT(r)oX (DeToX)
2004 október 5. kedd 00:33
100. topic a fóRumon. +1 sör a Laynak! Saughassy (sau) 18 B. Szilveszter (bszggg)
2004 június 15. kedd 14:39
Vélemények az AmigaInc-röl neongod (neongod) 116 neongod (neongod)
2004 június 4. péntek 21:04
Elkészült a szavazás neongod (neongod) 41 B. Szilveszter (bszggg)
2004 május 12. szerda 06:48
Amiga SDK (Software Development Kit) LeChuck (LeChuck) 12 Emeric SH (Emeric)
2004 április 23. péntek 14:55
MacEmu és társai... Nemeth Zoltan (enzo) 23 Thomas of SMV Design (thomas.smv)
2004 április 3. szombat 17:09
Mars Expedíció Cobra (cobra) 55 B. Szilveszter (bszggg)
2004 január 20. kedd 15:04
PPC-k, BVirslik, meg minden neongod (neongod) 35 neongod (neongod)
2003 december 14. vasárnap 01:55
Free SMS on www.amiga.hu Lay András (lay) 58 B. Szilveszter (bszggg)
2003 december 12. péntek 09:24
LKA LKA magazin (lka) 62 Gruber Kristóf (gk)
2003 október 28. kedd 08:44
Mi a xarnak jár ide a sok PC-s flamelni? Bíró Lajos Gábor (phxsakk) 14 Winkle (winkle)
2003 augusztus 18. hétfő 20:58
Playstation2 programozasa version (neo07) 33 Lay András (lay)
2003 augusztus 13. szerda 09:15
Mivel gyõznétek meg bárkit is, hogy érdemes Amigára fejlesztenie? Molnar Antal (timba) 48 Tanács Jenõ (jego)
2003 július 30. szerda 14:11
AMIGA történelem. Godzsak Andrea (kisbeka) 62 Sensor (sensor)
2003 július 7. hétfő 22:47
PPC programozás Rajnai Almos (rachy) 72 Chip (chip)
2003 március 10. hétfő 12:59
RAGE AGAINST THE MACHINE ! Fábián Zoltán (faby) 128 Lálóczki Gergõ (kislalo)
2003 január 13. hétfő 09:09
 <<  1  11  21  31  41  51  61  71  81  91  101  111  121  >> Bezár Frissít Link ehhez az oldalhoz

Biochip 2001 január 17. szerda 21:22 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 92
1re tobb hujeseget lehet itt olvasni....:) De leginkabb attol akadok ki, hogy vannak itt olyanok is, akik mas f****-val verik a csalant (esetleg eppen ezert nincsenek is itt forumilag). Aki + veri, az + meg elvezi is :))) (????)
Mr. Dreadful Of... 2001 január 17. szerda 22:51 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 133
Látom szépen hízik ez a témakör. Az viszont elkeserit, hogy a legtöbb hozzászólás nem más, mint anyázás! Miért? Azért a hülye ékezet dolog miatt? Hát azért aztán nem érdemes. Már írtam egyszer, írom mégegyszer! Ne baszogassuk egymást! Kevesen vannak, akik az eredeti témával kapcsolatban írtak ide. Mi is az? Olyan Amigások jelentkezését várjuk, akik nem szégyellnek beszólni egyes újságoknak. Gondolok ilyen CAkt!v féle szemetekre! Ok, hogy rengeteg pc-vel foglalkozó újság van, nem ez ellen akarunk tenni. Az agymosás ellen! Ezek a lapok hülyére veszik a felhasználót. Persze van pár ilyen cég is. Lásd Kvantum! Nem csak a Logo miatt szálltunk rájuk, hanem mert idiótákkal van tele üzlet. Igaz, hogy udvariasak - mármint az üzletben, és ha úgy néz ki, venni akarsz valamit - de hülyék! Ez kiderült nem egy hozzászólásukból! Asszem fel is dobtam ide. Elismerem, mi is eltértünk az eredeti témától! Túl sokat írtunk errõl a K cégrõl. De vége! Most inkább a témakör elején említett könyvvel foglalkozunk! Ha esetleg tud valaki olyan kiadót, aki kiadna egy ilyen témájú könyvet, akkor légyszi írjátok meg. Valahol legfelül megtaláljátok az E-mail címeinket. Szálljunk le egymásról és egy kicsit lépjünk rá pár pc-s nyakra. Leginkább az ilyen agymosást végzõ magazinokéra! Ha valamelyikõtök tudomást szerez valami Istenes nagy baromságról amit lehoztak egy újságban, akkor írja ide a hülyeséget meg az újság elérhetõségét. Be kell szólni nekik! Finoman de erélyesen. Ki nem állhatom, az ilyen szennylapokat. Meg az idióta szerkesztõiket. Õket piszkáljuk, ne egymát!
Fábián Zoltán 2001 január 18. csütörtök 00:13 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
Na de gyerekek ! Nem lehetne inkáb a pc-sek ellenfórdítani felgyülemlett fölös energiáitokat. Annak, hogy egymást marjuk semmi értelme. Ezzel csak gyengítjük az AMIGÁS tábórt és erõsítjük a pc-sek lamer bandáját. Öszpontosítsunk inkáb a topik valódi témájára. Annak legaláb van értelme. Mindenkit megkérek az egymás szidása helyett inkáb a Computer Aktív ellni támadásba segítsen be. Amúgy már a pc-sek is támadják a lapot. A mostani számban pl felszólalt egy pc-s a win uralom ellen és a lapot tette felelõssé azért, hogy az olvasók nem ismernek más rendszereket és követelte az ezekkel való foglalkozást a lapon belûl. Mondjuk õ a Linuxot hozta fel példának, de ez is valami. Na most kéne jópáran beírnunk és követelni más platformokról szóló cikkeket a lapban. Persze ha csak egyedûl én meg MR. D szól be nekik az kevés. Gyerekek nem csatlakoznátok végre ???? Emílcímek valahól a topik elején. Más: írtam pár keresetlen szót a Szász Marcikának a marha még válaszólt is. A levelm a válasszal együtt mindjár be is teszem ide ebbe a topikba. Rögtön utána pedig MR. D válasza, mert elkûldtem neki a Marcika levelét és úgy fel kapta a vizet, hogy mindjárt válaszólt is neki. Na jó csemegézést. Ja a Marcika emilcíme is ott lesz meg az az igénytelen weboldal cím is ahól a hülyeségeit hinti. Gondolom a helyesírásom még a régi, ebbe ha lehet már ne kössetek bele. Lejárt lemez !!!
Fábián Zoltán 2001 január 18. csütörtök 00:18 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
Tisztelt Fábián Zoltán! Csak egy egészen apró viszont igen sértõ hibát találtam a szoftver menü alatt. Nem mégse egyett hanem kettöt is. A szoftver szót még véletlenûl se nem így kell írni. Nos igaza van, a software szó PC-sebb, de az átlagfelhasználó nem biztos, hogy így megértené, rájuk is kell gondolni. Ami az igazi hiba, hogy nem értem miértnem említették á régi oprendszerek között a MAC OS-t és a WORKBENCH operácíós rendszereket. Pedig nem csak, hogy régebbiek mint a Windows, de messze jobbak és stabilabbak is. Igen még a Linux sem érhet a nyomukba. Arról nem is beszélve, hogy a Windows nem is operációs rendszer. Ha meg kell magyaráznom miért akkór meg azt nem értem minek indít egy ilyen oldalt. Véleményem szerint a Windows 9x sorozattól kezdve a Windows is operációs rendszer (addig csak sima program volt), bár a boot loadernek a DOS felületet használja a Millenium Editionig. Attól felfele már csak virtuális DOS gépen futnak a normál dos-t igénylõ programok. (Ez már jó ideje köztudott...)Szavaiból ítélve ön egy Amiga/Macintosh tulajdonos, igaza van, ezeket a rendszereket valóban nem említettem. Ám a MacOS-t (ennek ez a helyes írásmódja :) nem választhatja senki az otthoni Pentium gép rendszerének, csak a Mac gépekkel adják. (A Workbench szintén ilyen.) Másrészt nem az újságot szerkesztem, csak a cikket és 3000 betûvel nem lehet számítástechnikai lexikont írni. A rendszereket terveztem egyébként, hogy megemlítem, mert pl. a Workbenchet egy darabig én is használtam... A MacOS-rõl pedig annyit, hogy egyszer egy átlagos kikapcsolással (Mac menü, Shutdown) kikapcsoltam az egyik iskolai Mac-et és az összes beállítás elveszett. (Ennyit a stabilitásról. A Shutdown az kikapcsolás és nem törlés.) A Linuxot pedig nehéz konfigurálni, de utánna sokkal gyorsabb rendszert kapunk. Üdvözlettel : Szász Márton Na akkór a címek: Marcika emil címe: daw@integra.hu Marcika weboldala: www.extra.hu/dawszone
Fábián Zoltán 2001 január 18. csütörtök 00:23 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
Kedves Marci! Remélem nem baj ha tegezlek. Van egy barátom, úgy hívják: Fábián Zoltán Rólunk annyit, hogy mindketten Amigások vagyunk. Sok - úgynevezett - számítástechnikai lappal van gondunk. Neveket nem mondok. Nem vagyunk az a kifejezett kötekedö típusok, de ezeknek a lapoknak néha sikerül kihozni belõlünk az utálatost. Egyébként fogalmam sincs milyen újságban írtad a cikket. Nem is olvastam, nem azzal kapcsolatban irok. Szóval, Faby barátom elküldte nekem a leveledet. Én nem szeretek belefolyni más vitájába, de ezúttal úgy érzem, muszáj! Lássuk a levelet, kiegészítve az én szavaimmal. ------------------------------------------------------------ ------------------- #> Tisztelt Fábián Zoltán!# #> # #>> Csak egy egészen apró viszont igen sértõ hibát találtam a szoftver# #>> menü alatt. Nem mégse egyett hanem kettöt is. A szoftver szót még# #>> véletlenûl se nem így kell írni.# #> # #> Nos igaza van, a software szó PC-sebb, de az átlagfelhasználó nem# #> biztos, hogy így megértené, rájuk is kell gondolni.# ## Hmmm... Mitõl pécésebb? Ezt megmagyarázhatnád, mert nem értem! Figyelj Marci! Marcikám! A software szónak köze nincs a pc-hez. Már nagyon régóta használják. Nem a pc-vel együtt terjedt el a használata. Egyébként vannak olyan szavak, amelyeket nem szép csak úgy magyarosítani. Pl.: Fájl Most hogy néz ez ki? Hát elég fura! Persze a szakkönyvek is igy használják. Mindegy. Egyébként aki nem jön rá, hogy szoftver=software, akkor az feküdjön be az elmeosztályra, mert komoly bajok vannak. #>> Ami az igazi hiba, hogy nem értem miértnem említették á régi# #>> oprendszerek között a MAC OS-t és a WORKBENCH operácíós rendszereket.# #>> Pedig nem csak, hogy régebbiek mint a Windows, de messze jobbak és# #>> stabilabbak is. Igen még a Linux sem érhet a nyomukba. Arról nem is# #>> beszélve, hogy a Windows nem is operációs rendszer. Ha meg kell# #>> magyaráznom miért akkór meg azt nem értem minek indít egy ilyen# #>> oldalt.# #> # #> Véleményem szerint a Windows 9x sorozattól kezdve a Windows is operációs# #> rendszer (addig csak sima program volt), bár a boot loadernek a DOS# #> felületet használja a Millenium Editionig. Attól felfele már csak# #> virtuális DOS gépen futnak a normál dos-t igénylõ programok. (Ez már jó# #> ideje köztudott...) Na hadd kössek itt bele kicsit a dolgokba. *A WINDOWS NEM OPERÁCIÓS RENDSZER!* *EZ A KÖZTUDOTT!* Légyszíves, tegyél be egy üres, *WIN.BAT* kiterjesztésû "FÁJLT" a windows könyvtárba, és szólj ha elindul a Win! Ha kicsit gondolkodsz, rájöszz majd, hogy miért nem indult el. Ezt most nem magyarázom el. #Szavaiból ítélve ön egy Amiga/Macintosh tulajdonos,# #> igaza van, ezeket a rendszereket valóban nem említettem. Ám a MacOS-t# #> (ennek ez a helyes írásmódja :) nem választhatja senki az otthoni# #> Pentium gép rendszerének, csak a Mac gépekkel adják. Igen, nálunk az Amiga a menõ. Amúgy MacOS, vagy MAC OS, tökmindegy. Nem olyan szemetbirizgáló mint a "SZOFTVER, vagy FÁJL!" Mondd csak? Tudod te, hogy milyen géped van! Mert nem Pentium, ezt elárulom. Az a processzorod. Neked vagy iBM-ed vagy iBM kompatibilis pc-d van. Mellesleg még jó, hogy a MacOS nem fut ezeken a gépeken. Azért MacOS! Sajna a "PENTIUM GÉPEK"-re csak valamelyik windows jó. Ez a szükséges rossz! Persze ott van a Linux, OS/2 Warp, BeOS. Viszont ha mindent használni akarsz a gépeden, akkor kénytelen vagy win-t használni. # #(A Workbench szintén ilyen.) Így van! #Másrészt nem az újságot szerkesztem, csak a cikket és# #> 3000 betûvel nem lehet számítástechnikai lexikont írni. A rendszereket# #> terveztem egyébként, hogy megemlítem, mert pl. a Workbenchet egy darabig# #> én is használtam... Ez a mondat valahogy nem kerek... Most milyen rendszert tervezel? Meg hogy jön ide a Workbench? Mindegy, ez biztos a cikkben volt, azt meg nem olvastam. Ja, amúgy 3000 betû valóban nem sok. Ezért kell a lényegre szorítkozni. #A MacOS-rõl pedig annyit, hogy egyszer egy átlagos# #> kikapcsolással (Mac menü, Shutdown) kikapcsoltam az egyik iskolai Mac-et# #> és az összes beállítás elveszett. (Ennyit a stabilitásról. A Shutdown az# #> kikapcsolás és nem törlés.) Hmmm... Hát a stabilitásról mesélhetnék! Oldalakon keresztül! Ezt a mesét én nem hiszem el. Ha így történt, akkor szegény MacOS már nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon gallyon lehetett! Ez mondjuk iskolai gépen nem meglepõ. A Mac stabilitásáról annyit, hogy én még nem láttam fagyni! EMULÁTOR ALATT SEM!!! Ettõl Mac a Mac. A Windows meg attól, hogy emulátor alatt is ugyanúgy kicsörömpöl, ahogy szokott. Mac-et itt nem nagyon kéne leugatni stabiltásból sõt, másból se nagyon. Olyan proci van benne, amirõl Inteléknél még álmodni sem mernek! Remélem ez így is marad. #A Linuxot pedig nehéz konfigurálni, de utánna sokkal gyorsabb rendszert kapunk.# Na ez igaz! A Linuxot valóban körülményes kissé konfigurálni, de a végén valóban stabil rendszert kapunk. > Üdvözlettel : Szász Márton Neked is üdv! Elfelejtettem szólni. A stílusom egy kissé csípõs. Bocs, ha netán megsértettelek. Üdvözlettel : Reinauer György
Saughassy 2001 január 18. csütörtök 10:49 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 4.007
Nemes harc ez ketsegtelen. De vigyazzatok, ezek a levelek nem ide irodnak. De megha ide is, akkor sem mindenki viseli el a "kozvetlen" khmm:) stilust. Szasz Marci szerintem lazan ki fogja kerni maganak a marcikazast es igaza lesz...
Mr. Dreadful Of... 2001 január 18. csütörtök 11:52 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 133
Azt hiszem igazad van! Tényleg rendesen elküldtem a fenébe a gyereket. Márpedig csak akkor lehet elérni, ha normális hangnemben vitatkozunk. Még akkor is, ha tudjuk az illetõrõl, hogy egy fasz, vagy - jelen esetben - jóval fiatalabb nálunk. Észben tartom amit írtál. Az újságoknak azért nem ilyen stílusban írunk, csak hát felidegesített a gyerek. Ez azonban nem lehet mentség! A jövõben majd figyelek! Megtartom a hivatalosabb megszólításokat.
Saughassy 2001 január 18. csütörtök 15:00 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 4.007
Hat eleg tenyerbemaszo kepe van, ez ketsegtelen :) Nekem mar az is elegtetel amikor hallom a buta magyarazkodasat :) A "zseni" kac-kac. Es winezik. A Mac meg azert szar, mert 1x kikapcsolta es megborult. Coool. No comment.
Leeroy ^ SMV 2001 január 18. csütörtök 18:33 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 4.807
Ilyet szol: "mert pl. a Workbenchet egy darabig én is használtam" - szerintem azt se tudja,hogy eszik-e vagy isszak...
Saughassy 2001 január 19. péntek 12:19 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 4.007
Azert meg kellene kerni hogy esetleg bizonyitsa ezt a kijelenteset.

 <<  1  11  21  31  41  51  61  71  81  91  101  111  121  >> Bezár Frissít Link ehhez az oldalhoz

Hardware tesztek Saughassy (sau) 18 B. Szilveszter (bszggg)
2002 december 16. hétfő 13:41
Mediátor, anyázoknak, meg támogatóknak Tóth Péter (Brutal) 642 Rajnai Almos (rachy)
2002 november 21. csütörtök 09:18
Dühöngõ Laszli Csaba (numun) 10 Lálóczki Gergõ (kislalo)
2002 november 6. szerda 09:20

 <<  1  21  41  61  81  101  121  141  161  181  201  221  241  >>

Valid CSS!