Login: Jelszó:    Regisztráció
 <<  1  21  41  61  81  101  121  141  161  181  201  221  241  >>

Téma Létrehozó Hozzászólások Utolsó hozzászólás
p96 vs cgx! neongod (neongod) 45 Reynolds (reynolds)
2004 november 23. kedd 09:47
Legyen-e fYaNICA #5? LouiSe (LouiSe) 41 DeT(r)oX (DeToX)
2004 október 5. kedd 00:33
100. topic a fóRumon. +1 sör a Laynak! Saughassy (sau) 18 B. Szilveszter (bszggg)
2004 június 15. kedd 14:39
Vélemények az AmigaInc-röl neongod (neongod) 116 neongod (neongod)
2004 június 4. péntek 21:04
Elkészült a szavazás neongod (neongod) 41 B. Szilveszter (bszggg)
2004 május 12. szerda 06:48
Amiga SDK (Software Development Kit) LeChuck (LeChuck) 12 Emeric SH (Emeric)
2004 április 23. péntek 14:55
MacEmu és társai... Nemeth Zoltan (enzo) 23 Thomas of SMV Design (thomas.smv)
2004 április 3. szombat 17:09
Mars Expedíció Cobra (cobra) 55 B. Szilveszter (bszggg)
2004 január 20. kedd 15:04
PPC-k, BVirslik, meg minden neongod (neongod) 35 neongod (neongod)
2003 december 14. vasárnap 01:55
Free SMS on www.amiga.hu Lay András (lay) 58 B. Szilveszter (bszggg)
2003 december 12. péntek 09:24
LKA LKA magazin (lka) 62 Gruber Kristóf (gk)
2003 október 28. kedd 08:44
Mi a xarnak jár ide a sok PC-s flamelni? Bíró Lajos Gábor (phxsakk) 14 Winkle (winkle)
2003 augusztus 18. hétfő 20:58
Playstation2 programozasa version (neo07) 33 Lay András (lay)
2003 augusztus 13. szerda 09:15
Mivel gyõznétek meg bárkit is, hogy érdemes Amigára fejlesztenie? Molnar Antal (timba) 48 Tanács Jenõ (jego)
2003 július 30. szerda 14:11
AMIGA történelem. Godzsak Andrea (kisbeka) 62 Sensor (sensor)
2003 július 7. hétfő 22:47
PPC programozás Rajnai Almos (rachy) 72 Chip (chip)
2003 március 10. hétfő 12:59
RAGE AGAINST THE MACHINE ! Fábián Zoltán (faby) 128 Lálóczki Gergõ (kislalo)
2003 január 13. hétfő 09:09
 1  11  21  31  41  51  61  71  81  91  101  111  121  >> Bezár Frissít Link ehhez az oldalhoz

Fábián Zoltán 2001 január 3. szerda 18:24 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
Rage Against The Machine Sziasztok! Nekem és jónéhány barátomnak kezd már nagyon elegünk lenni ebbõl az átkozott pc elnyomásból. Arra gondoltunk, hogy megpróbálnánk összehozni egy könyvet. Leírnánk néhány érdekes történetet a pc-krõl meg a júzerekrõl. Mi már össz- eszedtünk úgy 30 történetet a saját tapasztalataink alapján, ami nem kevés, de nem is túl sok. Arra szeretnénk kérni titeket, hogy ha van valami igazán zaftos történetetek és szívesen olvasnátok nyomtatásban, akkor küldjétek el nekünk. A történetek szólhatnak a pc-krõl, a windows-ról, vagy csak szimplán Lammerekrõl. Olyan történeteket is várunk, hogy ki hogyan találkozott elõször Amigával, és miért döntött mellette? Terveink szerint nem csak a történetek töltenék meg a könyvet, hanem összehason- lítanánk az Amigát a pc-vel. A különbségek alátámasztására pedig betûzdelnénk a történeteket. Összehasonlítási szempontok: - Plug & Pray - OS - Megbízhatóság - MultiTask - Stb... (Minden ötletet szívesen fogadunk.) Reméljük sikerül majd összehozni a könyvet és ezzel egy kicsit felrázni a hét- köznapi pc-s életet. Egy próbálkozást megérne. Ha kiadják, az már félsiker. Majd árnyaltan és finoman fogunk fogalmazni. Esetleg ha tudtok olyan kiadót, aki kiadna egy ilyen jellegû könyvet, akkor megírhatnátok azt is. Volna itt még valami. Olyan emberek jelentkezését is várjuk, akik nem szégyellik nyilvánosan vállalni, hogy Amigájuk van. Van egy pár kellemes számítástechnikai újság. Pl.: Computer Akt!v, Easy PC, meg az ezekhez hasonlók. A lényeg, hogy telje- sen hülyének nézik benne a felhasználókat és azt sulykolják beléjük, hogy nincs más számítógép mint a pc. Szeretnénk egy kicsit a tyúkszemükre lépni, persze csak a jóízlés határain belül. Egy-két levélre nem hinném, hogy felfigyelnének, de ha mondjuk 20-30 levelet kapnak ugyanabban a témában, azt már nem hagyhatják szó nélkül, fõleg akkor nem, ha mondjuk havonta kapnának hasonló mennyiségû lev- elet. A lényeg, hogy összehangolt támadást kell indítani az olvasókat hülyének nézö média ellen. Ja, pc-sek és Timba kíméljetek. e-mail: fabyofef@matavnet.hu (Fábián Zoltán alias Faby Of Evil Force) reinauer@matavnet.hu (Reinauer György alias Mr. Dreadful Of Evil Force)
DeT(r)oX 2001 január 4. csütörtök 00:08 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 4.574
Sok sikert a dologhoz! Azért ez kicsit durva volt: "Olyan emberek jelentkezését is várjuk, akik nem szégyellik nyilvánosan vállalni, hogy Amigájuk van" Még jó, hogy NEM vázze! Sõt büxkék vagyunk rá itt mindannyian, IMHO! Olvasgassátok a pécét -joggal- fikázó topicokat, ott vannak a jó alapanyagok!
Saughassy 2001 január 4. csütörtök 08:22 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 4.007
JJa nemi atfedes tenyleg van a ket ilyen temaju topiccal, de a jobol ugye semmi sem eleg ;)
Fábián Zoltán 2001 január 4. csütörtök 18:39 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
Köszi DeToX a bíztatást, igazán jólesett. Tudunk a PC-s STORYK és a MIÉRT SZAR A WINPC topikokról. Meg is fordúlt a fejûnkben, hogy onnét mazsolázzúnk. De mi olyan sztorikat várúnk amiket kifelyezetten nekünk írtok. Nem adjuk fel, még ha évekig is fog tartani míg a magyar media végre változtat a hozzáállásán. Azért írtúk azt, hogy aki nem szégyeli mert olyan alakokra van szükségûnk aki ha kell ki mer álni akár egy TV-mûsórba is. És persze konyít is valamit a szánítástechnikához ( A PC-hez is ). Összehangólt támadást akarúnk indítani olyat amire kénytelenek lesznek odafigyelni. Kénytelenek lesznek reagálni. En már elkezdtem egyedûl is. De egy fecske nem csinál még tavaszt sem nemhogy nyarat. Ha akarod elkûldhetem a levelet amít tõlem kapott a Computer akt!v magazin. Még csak válaszra sem méltattak. Nem tetszet a WordWorth7-rõl írt cikkûk. Ill ekkór telt be a pohár és bele adtam minden dühömet. Basztak válaszólni. Csak remélni merem hátha beteszik a lapba és azért nem válaszóltak. De akkor remélem minden jó érzésû AMIGÁS ki fog álni mellettem legaláb egy emil erejéig.
DeT(r)oX 2001 január 4. csütörtök 20:10 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 4.574
Paste-eld be ide nyugodtan, perxe ha nem 1megz! Aztán majd bexólunk mi is xarul+yól... :)
Fábián Zoltán 2001 január 4. csütörtök 20:41 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
DeToX: Íme kérésedre paste az emil amit a computer akt!v kapott tõlem. Ja itt az emil címûk hátha valakinek gusztusa támad egy kis fikázásra. computeraktiv@vnubp.hu Tisztelt szerkesztõség ! Eddig viszonylag meg voltam elégedve lapjukkal, bár igen sok hibát találtam benne. Nagyon sokszor úgy tûnik mintha nem is számítástechnikához értõ emberek írták volna. Elsõ igen nagy hiba, hogy önök a PC szót kicsit furán értelmezik. PC= personal computer. Lefordítsam ? Ennek ellenére önök kizárólag csak is az IBM compatibilis számítógépekrõl írnak. Sehol egy említés a többi számítógépekrõ. Ezzel önök inkább butitják az olvasóikat nem pedig felvilágosítják, mint ahogy egy ilyen lapnak kéne. Igenis tudatosítani kellene az olvasókkal, hogy az IBM compatibilis gépek a számítástechnika legrosszabb gépei. A Windowsnál pedig csak jobb operácíós rendszer létezik. Meg kellene mutatni a többi gépet is, a többi operációs rendszerrel együtt, hogy legyen alternatíva az emberek elött. Önök pont fordítva csinálják. Azt tudatosítjak az emberekben, hogy nincs is jobb gép sõt nincs is másik számítógép típús és a windows az egyetlen operációs rendszer. Bármíly hihetetlen önök valóban ezt teszik, ezt bizonyítja egy röptében végzett felmérésünk is. Akinek IBM compatibilis számítógépe van általában nem is tud másik gépekrö azért veszi azt. Akinek valamilyen más típúsu gépe van pl, Apple Machintos, AMIGA, Pontosan tudja milyen típúsú épe van. Az IBM compatibilis számítógépek tulajai közûl, akiket kérdeztünk egy se tudta megmondani milyen márkáju számítógépe van. Csak a processzor típúsát kezdték el sorolni.. És ez még nem minden. Az átlagos IBM compatibilis gép tulaja semmit nem ért a gépéhez. Be tud tölteni egy játék programot... ennyi. Kérdezzen meg akárkit a Machintos vagy AMIGA tulajok közül. Amúgy ha önök egy kicsit is konyítanának a számítástechnikához tudniuk kellene, hogy a Windows nem is operácíós rendszer, Csak egy shel felûlet. A DOS az oprendszer amire a Windows támaszkodik. Nem értem Németi Ferencnek mi baja a WordWorth7 szövegszerkesztõvel. Én már több éve használom ezt a programot a legnagyobb megelégedéssel. Nyugodtan állíthatom a legkezesebb és kényelmesebb szövegszerkesztõ amivel volt dolgom. Talán csak a FinalWriter 97 versenyezhet vele. A Word a közelébe se ér. Amúgy a Word be tud tölteni WordWorth doksikat ? Ha nem akkor az se jobb mint bármely másik, nem ?? A file szót petig file-ként kell írní nem pedig fájl-nak. Szerencsétlen olvasó ha máshól tehát számítástechnikai lapban talalkozik ezzel a szóval azt se tudja majd mitrõl is van szó. Egyszóval önök csak egy újabb Mikrosoft, IBM reklám, de nem számítástechnikai lap. Baráti üdv. Fábián Zoltán ! fabyofef@matavnet.hu
DeT(r)oX 2001 január 4. csütörtök 21:42 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 4.574
Granulálok! :) Nem csoda, hogy nem válaxoltak, mondjuk erre a ximpla (nekem teccik) fikázásra nem is tudnak mit, IMHO. Mivel manapság minden a pénzrõl xól, nem is fognak mással foglalkozni mint a legelterjetteb foshalmazzal, ezt sajnos tényként el kell fogadnunk. Én ilyen xarokat nem olvasok, ezért csak feltételezem, hogy ez is a sok átlaglémerpécéjúzernek xól, ebbõl élnek és nem is érdekük, hogy olyan qrva okosak legyenek az olvasók. :) Mivel manapság mindenki elõbb-utóbb találkozik a xámítástechnikával mert haxnálnia KELL, vásárlója lex egy ilyen vagy hasonló xemétagyamosópropagandalappal. Xóval xerintem felesleges ezeket anyázni mert úgy is lexarnak téged/minket, inkább az AMIGAvilág/WorldNews-os újságokat kéne supportálni/olvasgatni! Pláne nem vásárolni az ilyen xaros pécés magokat! Broáfffffff!
Mr. Dreadful Of... 2001 január 4. csütörtök 22:21 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 133
Vásárolni?? Az elsõ két számot ingyé adták! Komoly! Az újságos odanyomta anyám kezébe. Csak vigye! És már az elsõ számban meghirdették a nyereményakciójukat. Nyerjen egy multimédiás pc-t. Valami ilyesféle szöveggel. Hát én nagyon kiakadtam rájuk. Írtam is nekik egy lettert csak nem lett elküldve. Ilyet írtak: Ha netán lekávéznánk a billentyûzetet, mossuk ki a csap alatt. Talán túléli. És ez komoly! Hát nem is tudom. Ha netán lekávéznám a pc-s billentyûzetet, inkább 2000-é egy újat. Annyiért már lehet kapni. Mindenki ezeket veszi. Hát nem a legjobbak, de ha normális bilkót akar venni valaki, külön meg kell rendelni. Szekszárdon egy üzletben sem láttam 3000 creditnél drágábbat. Ez van.
Victor 2001 január 5. péntek 02:27 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 381
faby: "Pénz beszél!": szerintem ezek a lapok havi appanást kapnak nagy cégektol, "talán" a M$ (Hungary)-tól is... Ez van.
Fábián Zoltán 2001 január 5. péntek 06:15 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
DeToX: Ki mondta, hogy én ezért pénzt adtam ki ??!! Egy lama PC-s ismerõsõmtõl hoztam el ólvasni. Aztán MR. Dreadful barátomnak írtam egy lettert amiben megemlítettem a lapot és közben úgy fel ment bennem a pumpa, hogy vissza kértem az újsit és ez a letter lett belõle. Egyet is értek veled meg nem is, igenis lehet tenni ezen az áldatlan helyzeten. Ha nem is magunkért, de legaláb azért, hogy ne tájékoztassák már ennyire félre az embereket. Ha semmit nem teszünk ellene akkor meg ne csodálkozzúnk, hogy szaporodik a lama PC-sek tábora. El kell érnûnk, hogy a lapok a TVk foglalkozzanak a MAC-kel és az AMIGÁVAL is. Lássa az a sok prosztó, hogy nem pentiumból áll a világ. És ha elég kitartóak vagyunk hidd el sikerûlhet. Persze lesznek majd vesztett csaták de a háborút nem nyerhetik meg. Ha eggyütt szálúnk síkra az igazunkért, ha kitartúnk akkor van esélyünk. Ha kell a fogyasztó védelmi fõfelügyelõségre is el megyek, remélem nem egyedûl. Ha bele gondólsz ez is jogos. Milyen dolog, hogy egy számítástechnikai üzletbõl majd kidobnak mert nem az aktuális divatgéphez akarsz venni valamit. Ez ellent mond minden fogyastó védelmi tõrvénynek. Azt veszek amit akarok nem pedig azt amit az üzlet rám akar erõltetni. Be lehet bizonyítani, hogy nem fele meg az általam támasztott követelményeknek. És a reklámozott tulajdonságainak is hiján van. Nna én beszéltem !!

 1  11  21  31  41  51  61  71  81  91  101  111  121  >> Bezár Frissít Link ehhez az oldalhoz

Hardware tesztek Saughassy (sau) 18 B. Szilveszter (bszggg)
2002 december 16. hétfő 13:41
Mediátor, anyázoknak, meg támogatóknak Tóth Péter (Brutal) 642 Rajnai Almos (rachy)
2002 november 21. csütörtök 09:18
Dühöngõ Laszli Csaba (numun) 10 Lálóczki Gergõ (kislalo)
2002 november 6. szerda 09:20

 <<  1  21  41  61  81  101  121  141  161  181  201  221  241  >>

Valid CSS!