Login: Jelszó:    Regisztráció
 <<  1  21  41  61  81  101  121  141  161  181  201  221  241  >>

Téma Létrehozó Hozzászólások Utolsó hozzászólás
Fotóalbum: http://pic.amiga.hu Lay András (lay) 6 DeT(r)oX (DeToX)
2002 szeptember 11. szerda 12:23
AmigaVilág QXY (QXY) 23 Sensor (sensor)
2002 augusztus 14. szerda 17:29
Szittyózium 2002 tábor. Idõpont: 2002. Július 22-28 Joshi (Joshi) 37 DeT(r)oX (DeToX)
2002 június 26. szerda 21:37
Megszûnik a Mindenkinek csomag! Józsi (szepi57) 22 Berkesi Csaba (brainded)
2002 június 17. hétfő 15:54
Variációk a pc-re... Mr. Dreadful Of Evil Force (mrd) 27 Bozi Ákos (lxr)
2002 május 27. hétfő 08:56
Pajta Buli május 3-5. Lay András (lay) 9 DeT(r)oX (DeToX)
2002 május 6. hétfő 02:55
F1 GP Fábián Zoltán (faby) 136 Fábián Zoltán (faby)
2002 április 14. vasárnap 18:37
 1  11  21  31  41  51  61  71  81  91  101  111  121  131  >> Bezár Frissít Link ehhez az oldalhoz

Fábián Zoltán 2001 március 3. szombat 18:18 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
Nakérem, aki szereti ezt a technikai sportot itt leírhatja véleményét. Engem kifejezetten a guta kerûlgetet mikor Sumi összetörte a Ferráriját a szabadedzésen. Hmm xal megíjedtem, hogy esetleg magát is sikerûlt összetõrnie. Nemtagadom én neki szúrkolok, szerintem a legjobb pilóta az egész bagázsban. Meg ugye a legjobb kocsival is fut, ezt a mai idõmérõ edzés is bizonyította. Na majd a holnapi verseny azért majd megmutatja idén mit tud felmutatni a Mekláren csapat. Bízom benne, hogy idén is Ferrári gyõzelem lesz Sumival az élen. ( Mellesleg az öccse is szimpatikus versenyzõ kár, hogy nem egycsapatban vannak ).
Saughassy 2001 március 4. vasárnap 00:01 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 4.007
Sumáker szaksz, Hakkinen rulla :) Sumák csak azért nyert, mert az álla hamarabb belógott a célvonalba. Mondhatni állhosszal nyert ;)
Fábián Zoltán 2001 március 4. vasárnap 00:54 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
Jo 1x még talán lehet Hmmm "állhosszal nyerni világbajnokságot no, de 3x...........?????!!!!! Meg ugye Sumi sokkal szimpibb is mint a Hakkinen. Sokkal jobban ( látványosabban ) is tud örûlni egy egy futamgyõzelmének. Hányszor láttad, hogy Hakkinen megsimogatta volna futam után az autóját ? Sumitól csak Barricellot láttam jobban örülni mikor élete elsõ F1-es futamgyõzelmét aratta le. Asszem sírt mint egy kisgyerek és nem volt ember a közeleben akit ne ölelt volna meg. Na ezután a futam után láttam elõszõr és utoljára érzelmeket Hakkinen arcán mutatkozni. ( Véletlenûl korrekten és szimpatikusan viselkedett ).
Fábián Zoltán 2001 március 4. vasárnap 11:54 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
Nna kérem KB ezt a befutót vártam. Csak az a csúnya karamból ne lett volna. Van egy olyan sanda gyanum, hogy ez a Frentzen gyerek okozhat még meglepetéseket ebben az idényben. Ha kapna a segge alá egy jobb autót (Ferrárit :-))) ) akkor akár még bajnok eséjes is lehetne.
Toth Zoltan 2001 március 4. vasárnap 15:25 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 73
Az F1 a gyengém. Ez az egyettlen sport amit folyamatosan 12 éve mindíg nézek! Úgyhogy ne menjünk abb bele, hogy "õ" a legjobb pilóta meg ilyesmi, mert ez egy kicsit túlzás! Ha azt írtad volna, "az egyik legjobb" az talán állt volna, de így! Ki, hogy tud örülni? Inkább ki, hogy tud valakit kiütni a világbajnokság utolsó futamain! Tudna errõl Damon meg Villeneuve mesélni! Az más, hogy Villeneuve-nél nem jött össze! Ja azt akkor ne is említsem mikor Coulthardba beleszállt ezerrel Spaba zuhogó essõbe senkitõl nem zavartatva! Remélem láttad a törtténtek utáni "kirohanását"! Meg a törött lábak esete, már teljesen felépült, de "dolgozni" nem akart abba az idénybe már. Ez max a Barichellonak volt jó, meg is látszik rajta. Abba is hagyom mert ennek nem sok értelmét látom, csak felbassza az agyam az összes vak "cipész" rajongó! Azt azért meg említem, hogy én Hakkinen szurkoló lennék! Õ tÕle viszont ilyen húzásokat soha nem láttam!
Saughassy 2001 március 4. vasárnap 16:55 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 4.007
Jahh. Lehet ezekre azt mondani hogy véletlen volt, de Sumák körül mindig sok az ilyesfajta "véletlen" Alapvetõen más stílusban autóznak és nekem a Hakkinené jobban tetszik. Biztonságosabb, nyugodtabb versenyzõ. Sumák õrjöngéseire a boxban ugye mindenki emlékszik... A gáz az, hogy õ a pályán is ezt csinálja.
Fábián Zoltán 2001 március 4. vasárnap 19:01 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
Ok, hogy mindenkinek igaza legyen Sumi az egyik legjobb pilota. Azt viszont el kell ismerni, hogy Sumi+Ferrári egy nyerõ páros. Asszem az sem lehet véletlen, hogy 3x-os világbajnok meg minden futam vöröslik a ferráris zászlóktól. Ami Hakkinent illeti el kell ismerni remekûl tud rajtólni ez az igazi erõssége viszont tavaj volt egy idõszak mikor mindenki ( még a szakma is ) leírta és mindenki arra voksólt, hogy Coulthard lesz a befuto. ( Mármint a Mclarenen belûl ). Ami a lábtöréseket illeti, ha Sumi akkor nemtöri el mindkét lábát most 4x világbajnok lenne. Mint ahogy remélem lesz is az idén. Hogy kinek milyen a stílúsa ? Ez változó, Sumi gyõzni akar és gyõzni is szokott, hihetetlenûl jól vezet. Barrichellonak csak az a szerencséje, hogy egy Ferrári megy a segge alatt amúgy sok tõle jobb pilóta van a mezõnyben. Szerintem a Mclaren Merci meg a Ferrári KB egyszinten lehet úgy hogy a pilóták tudáskülömbsége fogja eldönteni ( na meg a technika ördöge ) ki lesz idén a befutó. Mindenkinek más a szimpatikus ezen kár is vitázni. Inkáb ízgúljuk végig együtt az idényt és gyõzzön a jobbik.
Toth Zoltan 2001 március 4. vasárnap 21:05 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 73
Faby: Wazze hagyd már azt a 3x-os világbajnokságot! Hát nem érted mirõl írtam? Milyen módon lett az? Kiütötte az elötte haladókat! A forma 1- ben, meg szerintem más sportokban is felesleges olyat mondani mi lett volna, ha így vagy úgy lett volna! Mindenkinek vannak rossz idõszakai, de akkor miért volt tavaj olyan szoros a vége? A "hihetetlenül jól vezet" szerintem jobban hangzik így "õrült módjára vezet"! Ezt nem csak én, hanem pilóta társai is hangoztatják! Az érveimre meg nem nagyon jöttek ellenérvek.
Fábián Zoltán 2001 március 5. hétfő 20:29 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 206
Na azért az a kiütötte az elötte állókat igen erõs torzítása volt a valóságnak. Amíg a szabájokat betartva tud nyerni addig szerintem nem tett semmi elitélni valót. Sumit még egyetlen egyszer sem büntették meg 10-másodperces kiállásra nem hogy sújosabra. Mind Coulthardot mind Hakkinent büntettékmár meg. Nos valóban vóltak olyan hangok, hogy sumi életveszéjes stílusban vezet és elöbb utobb tragédia lesz a vége. Na de kik állították ezt ????? Olyan pilóták nyilatkozták ezeket ( gondolom nem kell neveket említenem biztos tudod kikrõl van szó ) akik az egész futam alatt csak akkor találkoznak Sumival mikor lekörözi õket. Ráadásul ugyanezek a pilóták okozzák a balesetek nagyrészét. Korrekt mi ?? Akikre valóban veszéjes lehetne azok Hakkinen és Coulthard, õk viszont úgy nyilatkoztak, hogy nem tartják veszéjesnek ahogy Schumacher vezet. Egész egyszerüen nyerni akar és ezért kihozza magából és a Ferráriból a maximumot. A F1 nem gokart aki itt versenyez tudja mit akar és mit válal. Szóval hülyeség azt állítani, hogy õrûlt módjára vezet. Hogy miért volt olyan szoros a tavaji idény vége ? Mert két kb azonos képességü versenyzõ kb azonos tudásu autóval szált szembe. És ez így hejes, külömben sokkal unalmasab lenne az élboj versenye, akár Hakkinen akár Schumacher hiányozna. Valamejikük hiányában a másik szépen elhúzna a bojtól és unalmas körözéssé aljasítaná le a verseny elejét. Damon-ba és akik már nincsenek versenyben ne menjünk bele. Inkáb fordítsuk figyelmünket a 2001-es idényre. Remélem te se gondoltad komojan, hogy Sumi szándékosan hajtott bele Coulthardba ? Szakadó esõben egyáltalán nem ritka jelenség ez sem a F1-ben sem a közutakon. Szóval nem Sumi volt és lesz az egyetlen aki ilyen körülményekközt beleszalad egy máik autóba. ( történetesen Coulthardba, egy mögötte lévõ autóba azért roppant körûlményes lenne beleszaladni ). Barrichelloról már írtam. Nem egy tõle jobb képességü pilóta van a mezõnyben. Hogy mennyire számit ki milyen autóban ûl talán Örvike esete bizonyítja a legjobban. Amíg Ferráriban ûlt ott volt az élbojban, most meg a sereghajtók közt kullog ( már amikor befejezi a futamot ). Szóval vitázhatunk még egy darabig arról ki milyen pilóta csak épp felesleges. Mint írtam gyõzzön a jobbik mindkettõ nélkûl szegényeb lenne az F1. Eggyütt viszont remek versenyeket garantálnak. Mindenki szúrkoljon annak akinek akar. Én maradok Ferrári szúrkolónak azon belûl pedig Schumacher szúrkolónak. Ami pedig számít az a végeredmény. Csak úgy mellesleg a Mclaren csapat elõnyben van hisz ott kettõ kiváló képességü versenyzõ van, míg a Ferrárinál csak egy ( Barrichello messze nem olyan jó képességü pilota mint Coulthard ). És mégis tavaj a Ferrári vitte el a konkstruktõri címet is. Sõt tavajelött is.
Toth Zoltan 2001 március 5. hétfő 21:04 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 73
Faby: Az én erõs torzításom 3ból 2x. Ez tényleg erõs, mármint Sumira nézve! Valóban nem ritka az esõben ütközés, de akkor mint tavaj Villeneuve esetében akció közben. A Coulthard-os beleszaladást el kéne magyaráznod mert ez meg nekem homályos, mit értesz ez alatt. A végére még annyit nem azon vitázok ki milyen vezetõ, hanem arra szerettem volna felhívni a figyelmed, hogy Sumák mester tényleg sumákolt egy párszor. Mellesleg a Ferrari háza táján mindíg volt valami botrányra okot adó ügy. Pl: technikai trükkök illegális alkalmazása! Egyikünk se adja fel egykönnyen.

 1  11  21  31  41  51  61  71  81  91  101  111  121  131  >> Bezár Frissít Link ehhez az oldalhoz

IDEfix Expresz no meg a FASZT ATA neongod (neongod) 9 Faragó Imre Gábor (emery)
2002 február 12. kedd 15:08
Irjunk sajat ftpd-t! Fenebe az eddigiekkel! :) Foldesi Peter (ratdragon) 38 Bujdoso Artur (artlace)
2002 január 25. péntek 16:37
Mert olyan qrvajo az a 4K? Tóth Péter (Brutal) 27 Farsang Laszlo (alain)
2001 október 4. csütörtök 01:41
MATROX grafikus hardware az új amigákban!!! Soponyai Viktor (dh1) 38 Soponyai Viktor (dh1)
2001 október 3. szerda 12:21
Magyar locale Smith (smith) 23 neongod (neongod)
2001 szeptember 28. péntek 08:39
Amigat mindenkinek ! Huszár Zoltán (huszarz) 14 Saughassy (sau)
2001 szeptember 25. kedd 19:52
Chip es a nacik ssss (ssss) 37 Chip (chip)
2001 szeptember 14. péntek 00:22
Kibasszuk Darat vagy ne? Smoke (Amiga) 127 Chip (chip)
2001 szeptember 1. szombat 01:34
VirtualGrandPrix twollah (Raven) 50 Sensor (sensor)
2001 augusztus 19. vasárnap 04:39
HTML&JAVA HELP Fábián Zoltán (faby) 3 X-Daemon (x-daemon)
2001 augusztus 14. kedd 01:16
MATÁVNET vagy AXELERO kedvezmények HOGYISVANEZ?! Soponyai Viktor (dh1) 20 Fábián Zoltán (faby)
2001 augusztus 10. péntek 19:05
Szittyózium 2001 tábor!!! Joshi (Joshi) 22 MeLaK (melak)
2001 augusztus 10. péntek 11:39
AOS 3.9 Saughassy (sau) 23 neongod (neongod)
2001 augusztus 9. csütörtök 18:44

 <<  1  21  41  61  81  101  121  141  161  181  201  221  241  >>

Valid CSS!