Login: Jelszó:    Regisztráció
 <<  1  21  41  61  81  101  121  141  161  181  201  221  241  261  >>

Téma Létrehozó Hozzászólások Utolsó hozzászólás
Szittyózium 2013 - Jelentkezés Joshi (Joshi) 101 DeT(r)oX (DeToX)
2013 augusztus 29. csütörtök 02:25
 <<  1  11  21  31  41  51  61  71  81  >> Bezár Frissít Link ehhez az oldalhoz

MeLaK 2013 május 24. péntek 10:32 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 3.813

Miheztartás végett leírom hogy 2008 óta többet is hoztak kutyát. Ágica és Docky hozták asszem először, Csipike 2x is hozta Drótot, PélPeti mindkét kutyáját lehozta egyszer, Venkáék többször hozták a tacskókat is. Lehet hogy voltak ebből bajok, nem esküszöm meg hogy minden problémamentes volt, de emlékeim szerint inkább a törött üvegektől féltették a kedvenceket és nem Norbi kurvaanyázott a kutyák miatt. Javítsatok ki ha tévednék.

MeLaK 2013 május 24. péntek 10:33 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 3.813
2013-05-24 10:25:29-kor Boti (Boti) írta:

hulyebarmok!
-fahaz ha nem megy a panzio
-nekem van par framem egy leonbergirol is ami nagyobb mint egy tacsko, PP tudja a felteteleket

leonbergi az egy medve bazmeg, de azt biztos lehet hozni :D

Suttyózium 2013 május 24. péntek 13:34 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 809
2013-05-24 10:16:19-kor MeLaK (melak) írta:

Bocs Béla, de kicsit felkúrtam magam ezen a stíluson. Eleve több év kihagyás után ilyen offenzív stílusban megnyilvánulsz, lekurvaanyázod a panzió tulajt - akit nem is ismersz - az alapján hogy felhívtad a recepcióst aki az sem tudja ki vagy. Ahogy Marcika is írta, évek óta oda járunk, nekünk lényegesen többet szabad mint egy utcáról beeső akárkinek.
Viccesen lehülyézlek, erre nekiállsz személyeskedő hangnemben igen magas lóról elküldeni a picsába mert szerinted az úgy van ahogy te azt évek kihagyása után gondolod, meg hogy veled van bajom. Mi a faszért lenne veled bajom?!!
Teljesen jó gondolat hogy előbb kérdezel kutya témában, de baszki mit vártál? Alapból senki nem akar kutyát látni a panziójában. Viszont ha összekapartad volna az emlékeidet akkor tudnád hogy mi nem balatoni nyaralást intező puncik vagyunk, nekünk akár lehet nagyobb mozgásterünk szittyózásaink alkalmával. Ezért is írtam hogy évek óta viszünk kutyát, soha nem volt ebből baj.  
Ez a "Tacskó vs Ridgeback :D"...na ezt meg nem szeretném úgy érteni ahogy ezt tálaltad. Remélem te sem gondolod hogy a te kutyád több lenne mint más kutyája.
Asszem a nagyarcú fasz meg te voltál Bélám most kivételesen, bocs ha nem így gondolod.
A bringás gatyás poént most hírtelen nem vágom, de biztos így van. (WTF?)

"stílusban megnyilvánulsz, lekurvaanyázod a panzió tulajt - akit nem is ismersz - az alapján hogy felhívtad a recepcióst aki az sem tudja ki vagy. Ahogy Marcika is írta, évek óta oda járunk, nekünk lényegesen többet szabad mint egy utcáról beeső akárkinek."

Levelem a Bortónak:
"Sziasztok!

Nagy haveri bandával érkeznénk, nem először járunk nálatok, a többiek már foglaltak
július közepére 6 szobát.
Én kutyámmal mennék, amennyiben ez megengedett a panzióban (?)
Ha megengedett a kutyás nyaralás nálatok, akkor kérlek azt is írjátok meg, hogy milyen
szabályok vannak ezzel kapcsolatosan!

Másik kérdésem, a szállóvendégeknek a mai napig jár a "ingyen" strandbelépő?

Várom szíves válaszotok.

Tisztelettel:

Horváth Béla"

Erre jött a válasz:  "kutyát nem tudunk fogadni a szobában."

Erre én visszakérdeztem e-mailben:
"Ha a kutyám kint alszik az udvari részen, a szobába be sem teszi a lábát az 1 hét alatt,
akkor működik a nyaralásunk? Mehetünk?"


Ugye ezek alapján nem kell elmagyaráznom, hogy a tulaj képben van, azzal hogy kikkel és mikor mennék, tehát nem egy utcáról beeső akrkinek nézett a levelem alapján, na meg azt is leírtam egyik előző hozzászólásomban, hogy lehetséges a válaszlevelük stílusa alapján éppen a kis Marika válaszot, aki képtelen egy 2 mondatos kérdésre egyértelmű válaszlevelet megfogalmazni. Ezért küldtem a 2. levelet amire szexuáltak válaszolni több mint 1 hét alatt.

Viccesen lehülyézlek, erre nekiállsz személyeskedő hangnemben igen magas lóról elküldeni a picsába mert szerinted az úgy van ahogy te azt évek kihagyása után gondolod, meg hogy veled van bajom. Mi a faszért lenne veled bajom?!!
Baromira nem vicces, kioktató és lekezőnek találtam, kb. mint a fenti hasonlat esetén, gyöntyúk a meleg takonyra csaptál rá a dologra, kurvára nem voltál semmivel képben de azért már minősítgettél és kioktattál, ahhelyett hogy mint "Szittyóziumos törzstag" leírtad vona miújság, és le van zárva a téma.
Mint ahogy már írtam, az ehhez hasonló vicces lett volna: "Kurvanyád Béla, rég láttalak, hozd a kutyádat nyugodtan, mert mások is szokták"
Két hozzászólásodban is seggfej módon kezelted a dolgot. Nekem erősen úgy tünt (tűnik), hogy a szittyós banda előtt játszuk azagyunkat hozzászólások voltak részedről. Nyilván 4 év kihagyás után, nem is várom el hogy ugyanúgy legyek kezelve, de azért ezt ne. 
Marcika reakciója is teljesen érthető számomra, nyilván nem engem fog védeni akit 4 éve nem látott, bár mondjuk ő kb. semennyire nem ismer, nem mondhatnám hogy 20 mondatnál többet beszélgettem vele ez elmúlt kb 8 évben, ezért nem is értem miért kellett beleszólni. Na meg ő legalább egyenesen leírta, hogy egy senkinek tart, de nem értem miért nyilatkozik velem kapcsolatosan az egész banda nevében (?)
Na meg Marcikának a "csak a pinpong asztal miatt kerülök szóba" véleményéhez üzenem: ez sem igaz, de ha te így látod akkor néhány sorral fentebb általam leirtak miatt nem is csodálkozom rajta, hogy ez a MAGÁN véleményed.
Az hogy ő így lát engem abszolút nem zavar, de ne mindenki nevében ne legyek már burkoltan lesenkizve a bandán belül.
A "szóba sem kerülökhöz" csak 1 ellenpélda: kb 1 éve Melák is kiposztolta valamelyik topikba a fosbookra feltöltött szittyós/amigaklubos képeimet hasonló kommentel élve: "...kibaszott jó képek..." (MArcikáról is vannak jó képek)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.450200454999935.108011.100000299533976&type=1&l=e2f900a007

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.160349793985004.34665.100000299533976&type=1&l=7633bfdd56

A tulajt valóban nem kellett volna lefaszfejeznem, főleg, hogy nem is ismerem, de most én is hivatkozzak arra, hogy csak viccnek szántam (?)

"Teljesen jó gondolat hogy előbb kérdezel kutya témában, de baszki mit vártál? Alapból senki nem akar kutyát látni a panziójában. Viszont ha összekapartad volna az emlékeidet akkor tudnád hogy mi nem balatoni nyaralást intező puncik vagyunk, nekünk akár lehet nagyobb mozgásterünk szittyózásaink alkalmával."
Ezt már kitárgyaltuk, olvass vissza! leírom még 1x: 4 éve nem jártam ott, tehát az új tulajdonos hozzáállását nem ismerem, ezért kérdeztem tőle.

Ezért is írtam hogy évek óta viszünk kutyát, soha nem volt ebből baj.
Kicsit elegem van a szappanopera gyártásaból, de azért leírom:ezt nem így írtad és olvass vissza hogy mikor, na meg ugye úgye úgy kezelted, hogy mekkora hülye vagyok hogy ezt nem tudom és miért nem titeket kérdezlek... Ismét leírom: Melyik topikban is szájkaratézunk?

Ez a "Tacskó vs Ridgeback :D"...na ezt meg nem szeretném úgy érteni ahogy ezt tálaltad. Remélem te sem gondolod hogy a te kutyád több lenne mint más kutyája.
Megint helyettem próbálsz gondolkodni és burkoltan minősitgetni. Szimplán úgy értettem, hogy egy 55 kg-os Ridgeback-et meglát valaki, akkor tapasztalatból tudom, hogy sokan tartanak tőle (okuk nincs rá, esetleg attól kell tartani, hogy a kezedet összenyalogatja). A mádoik idézett mondatra inkább nem is reagálnék mert azt hittem ennél jobban imersz +soha nem lesz vége a szappanoperánknak.

Asszem a nagyarcú fasz meg te voltál Bélám most kivételesen, bocs ha nem így gondolod.
A bringás gatyás poént most hírtelen nem vágom, de biztos így van.

Szerintem mindketten azok voltunk, egyezzünk ki döntetlenben :)
A gatyás dologgal majd Csipike képbe hoz...
Amúgy csak azért emlegettem fel mert nem először vagy seggfej felém. Megjegyzem nem szándékos volt részedről, de akkor azért minimum elvárható lett volna, hogy beviszel Szerencsre, ha már balfék voltál .
Értsd: Nem először fordul elő, hogy kioktatni igen nagy tempóban tudsz miközben tized részével sem vagy képben a témának (nem csak ezen topikos hozzászólásaid miatt írkáltam alpári stílusban neked), de ha problémát csinálsz akkor le vagyok szarva. Csak úgy érzékeltetve azt a furcsa kontrasztot amit felém nyomatsz évek óta.

Miheztartás végett leírom hogy 2008 óta többet is hoztak kutyát. Ágica és Docky hozták asszem először, Csipike 2x is hozta Drótot, PélPeti mindkét kutyáját lehozta egyszer, Venkáék többször hozták a tacskókat is. Lehet hogy voltak ebből bajok, nem esküszöm meg hogy minden problémamentes volt, de emlékeim szerint inkább a törött üvegektől féltették a kedvenceket és nem Norbi kurvaanyázott a kutyák miatt. Javítsatok ki ha

Miheztartás végett nincs kedvem legalább harmadszor is elmondani, hogy az új tulajt nem ismerem, tulaj kérdezve, 4 éve nem jártam ott, Drót még a régi tulaj idejében volt ott (legalábbis én akkor láttam ott utoljára). 

leonbergi az egy medve bazmeg, de azt biztos lehet hozni :D

Pál Peti kutyái emlékeim szerint (a Leonbergi biztosan) 1 napot volt ott A RÉGI TULAJ IDEJÉBEN, ha utána következő években is volt akkor sokadszor leírom: nem tudok róla ezért ne is így kezed a "bazmeg" válaszaid... 

Részemről téma lezárva. Sajnálom, hogy ilyen belterjes lett a társaság (én így látom), na meg hogy pitiáner dolgokon összekapunk (mondjuk ehhez kellett a tegnapi bebaszva posztolásom is).

Érezzétek jól magatokat!

Aki esetleg nem tudja az új telefonszámom és még valamikor kíváncsi a pofámra:

06 húsz 450 58 nulla hét

MeLaK 2013 május 24. péntek 13:46 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 3.813

jó, én befejezettnek tekintem ezt a dolgot, de ezt azért kiemelem:
"Csak úgy érzékeltetve azt a furcsa kontrasztot amit felém nyomatsz évek óta."
Mi a retkes büdös lófaszról beszélsz ember?!! :) ÉVEK ÓTA NEM LÁTTALAK, milyen kontraszt?

Suttyózium 2013 május 24. péntek 13:47 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 809

Még erre válaszolnék:

Az meg hogy tetszik a ridgeback hogy a gecibe jön ahhoz hogy te hozhatsz-e kutyát mádra, persze hogy szívesen megnézném a kutyudat, imádom őket baszki.

Lehet, hogy nem fogalmaztam érthetően... 
Itt nagyarcoskodsz velem, nem vagy képbe a történtekkel, kioktatsz, de amikor meg a kutyavásárláshoz kérsz tanácsot akkor jó vagyok. Így értettem.

Én mondtam hogy nem hozhatsz kutyát?! Tényleg egy kibaszott WTF? logó van a fejem fölött.
Ilyenre nem is utaltam ezért ezt nem tudom összerakni hogy miért írtad, főleg egy külön hozzászólásban.

Suttyózium 2013 május 24. péntek 13:58 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 809
2013-05-24 13:46:56-kor MeLaK (melak) írta:

jó, én befejezettnek tekintem ezt a dolgot, de ezt azért kiemelem:
"Csak úgy érzékeltetve azt a furcsa kontrasztot amit felém nyomatsz évek óta."
Mi a retkes büdös lófaszról beszélsz ember?!! :) ÉVEK ÓTA NEM LÁTTALAK, milyen kontraszt?

Szerintem nem 4,5 éve ismertél meg, a közelmúltban irogattunk fosbookun (pont kutyás témával kapcsolatban)... Ha így sem esik le miért írtam akkor sajnálom. Bővebben is kifejthetném, de nincs értelme szerintem.
Ha ezek után lenne kedvem lemenni akkor megbszélhetnénk egy sör/bor melett, mert ennek a "midketten azt gondoljuk és bebizonyítjuk, hogy igenis nekük van igazuk" társalgásnak kurvára semmi értelme.

csipike 2013 május 24. péntek 14:02 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 1.160

Nincs vita, verekedés van! :)

Bayla, hozzad nyugodtan Zulut, viszem én is Drótot, viszlek a kocsimmal ha gondolod, jön Móni is.
Faházban szándékozom lenni amúgy is mert nekem nem gyerebe a szobás szekció. Sok arra a köcsög... :P

Faszér' nem isztok inkább rendesen? Buzik. :D

 

Suttyózium 2013 május 24. péntek 14:05 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 809
2013-05-24 14:02:25-kor csipike (csipike) írta:

Nincs vita, verekedés van! :)

Bayla, hozzad nyugodtan Zulut, viszem én is Drótot, viszlek a kocsimmal ha gondolod, jön Móni is.
Faházban szándékozom lenni amúgy is mert nekem nem gyerebe a szobás szekció. Sok arra a köcsög... :P

Faszér' nem isztok inkább rendesen? Buzik. :D

 

:DDDDDDDDDD

Még valami szóviccet gyárthatnál a témához, adtunk hozzá alapanyagot rendesen.

MeLaK 2013 május 24. péntek 14:08 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 3.813

Béla, valamit gecire félreértesz. Egy biztos, kurvára nem jársz velünk össze és ez lehet a fő probléma.

Suttyózium 2013 május 24. péntek 14:20 Link ehhez a hozzászóláshoz

Hozzászólásai: 809
2013-05-24 14:08:39-kor MeLaK (melak) írta:

Béla, valamit gecire félreértesz. Egy biztos, kurvára nem jársz velünk össze és ez lehet a fő probléma.

Nem értek félre semmit és sokadszorra sincs kedvem ismételgetni magam, főleg, hogy úgy látom elég szelektíven kezeled a hozzászólásaim.
Ha ez a véleményed, akkor vagy én fogalmazok teljesen érthetetlenül, vagy te ignorálod a hozzászólásaim nagy részét.
Ne itt és ne most beszéljük ezt meg, semmi értelme! Ha esetleg lemegyek, akkor lesz rá alkalom, hogy kitárgyaljuk.


 <<  1  11  21  31  41  51  61  71  81  >> Bezár Frissít Link ehhez az oldalhoz

Amiga OS4.0 Kett Roland Attila (awe74) 12 Foldesi Peter (ratdragon)
2013 augusztus 7. szerda 09:57
MorphOS és tsai Rajnai Almos (rachy) 88 MeLaK (melak)
2013 május 29. szerda 22:41
500 db. új Amiga1200 Petrótól GaBRIeL (GaBRIeL) 69 MeLaK (melak)
2013 április 15. hétfő 15:18
Szittyózium 2012 Docky-SD (docky) 187 szopattyú (develooper)
2013 január 24. csütörtök 20:40
Tech gizmo topic (TV, DVD/BluRay stb.) Leeroy ^ SMV (leeroy) 1.389 DeT(r)oX (DeToX)
2012 december 11. kedd 00:15
Link feladás Nagy Gábor (wisementor) 2 Leeroy ^ SMV (leeroy)
2012 október 15. hétfő 00:33
samsung 321b floppy átalakítása amigához sogam (sogam) 2 Foldesi Peter (ratdragon)
2012 augusztus 5. vasárnap 19:09
Amiga klub Lay András (lay) 52 DeT(r)oX (DeToX)
2012 július 27. péntek 12:12
Geoláda túrák Lay András (lay) 985 Saughassy (sau)
2012 július 18. szerda 20:40
Szittyózium 2011 MeLaK (melak) 390 Docky-SD (docky)
2012 január 25. szerda 14:13
Amiga Os 4.1 emulation Vista alatt Kása József (Ganz) 5 Foldesi Peter (ratdragon)
2011 december 18. vasárnap 22:05
WinUAE Igazi floppy emuláció Kása József (Ganz) 18 Kása József (Ganz)
2011 december 16. péntek 20:42
Amiga4ever dogee (matyi) 21 MeLaK (melak)
2011 október 8. szombat 02:05
Openwrt router-eken Lay András (lay) 350 Nagy Norbert (zacci)
2011 augusztus 20. szombat 11:18
Escom Amiga 1200 floppy meghajtó StrongCsiga (CsigaBig) 10 DeT(r)oX (DeToX)
2011 július 15. péntek 03:59
Amiga500 FLOPPY para... Pintér Károly Gábor (pinkarga) 15 StrongCsiga (CsigaBig)
2011 június 27. hétfő 22:21
AROS Ge'za (terrible) 27 DeT(r)oX (DeToX)
2011 június 16. csütörtök 15:45
4 ütem... DeT(r)oX (DeToX) 578 DeT(r)oX (DeToX)
2011 március 18. péntek 05:36
apro.amiga.hu baromságok Lay András (lay) 38 DeT(r)oX (DeToX)
2011 február 2. szerda 02:56

 <<  1  21  41  61  81  101  121  141  161  181  201  221  241  261  >>

Valid CSS!