|
Pintér Károly G... |
2009 augusztus 28. péntek 13:58  |
Hozzászólásai: 8 |
Hy!
Sajnos megfeküdt az A500asomban a floppy, s két nap és éjszaka eredményeként egy PC-ből kiszedett, s még két floppyból sikeredett egyet összehoznom, ami műxik végre, de van egy nagyon idegesítő hibája, mégpedig, hogy a floppyról csak úgy bootol, vagy olvas, ha kikapcsolom, vagy resetelem, az előző floppy úgy ment, hogyha kivettem a lemezt, s beraktam egy másikat, egyből olvasta, a mostani meg nem. PLEASE HELP ME!!! Az őrület kerget már... Mi lehet a gond? |
|
Suttyózium |
2009 augusztus 28. péntek 14:06  |
 Hozzászólásai: 809 |
2009-08-28 13:58:14-kor Pintér Károly Gábor (pinkarga) írta:
Hy!
Sajnos megfeküdt az A500asomban a floppy, s két nap és éjszaka eredményeként egy PC-ből kiszedett, s még két floppyból sikeredett egyet összehoznom, ami műxik végre, de van egy nagyon idegesítő hibája, mégpedig, hogy a floppyról csak úgy bootol, vagy olvas, ha kikapcsolom, vagy resetelem, az előző floppy úgy ment, hogyha kivettem a lemezt, s beraktam egy másikat, egyből olvasta, a mostani meg nem. PLEASE HELP ME!!! Az őrület kerget már... Mi lehet a gond?
Pinkarga! érdemi válasz helyett:
Mi a picsának kell új topikot nyitni? Van több amiga hardware problémavál foglakozó topik... Még egy ilyen és elásunk egy geoláda mellé :)
Ha majd Docky benéz ide (ami viszonylag ritkán van), akkor kaphatsz érdemi választ. |
|
Docky-SD |
2009 augusztus 28. péntek 18:45  |
 Hozzászólásai: 699 |
Hy!
Sajnos megfeküdt az A500asomban a floppy, s két nap és éjszaka eredményeként egy PC-ből kiszedett, s még két floppyból sikeredett egyet összehoznom, ami műxik végre, de van egy nagyon idegesítő hibája, mégpedig, hogy a floppyról csak úgy bootol, vagy olvas, ha kikapcsolom, vagy resetelem, az előző floppy úgy ment, hogyha kivettem a lemezt, s beraktam egy másikat, egyből olvasta, a mostani meg nem. PLEASE HELP ME!!! Az őrület kerget már... Mi lehet a gond?
Hát igen kéretik visszaolvasni. kb 20 hw related topic van !!!!
Ez megy faszan;)
|
|
Docky-SD |
2009 augusztus 28. péntek 19:31  |
2009-08-28 18:45:04-kor Docky-SD (docky) írta:
Hy!
Hát igen kéretik visszaolvasni. kb 20 hw related topic van !!!!
Ez megy faszan;)
Ez eccerűűbbbb ;) és tuti megy ;)
|
|
Pintér Károly G... |
2009 augusztus 30. vasárnap 14:23  |
Köszönöm a válaszokat, megintcsak magamnak kell megszűlnöm a megoldást...
Amúgy meg nézegettem, fólia- és WB-vel kapcsolatos hibákat találtam, de nem hiszem, hogy valamelyiknek köze lenne a floppyhoz. Amúgy meg ha le lehetne zárni egy topikot, vagy törölni, megintcsak hasznos lenne.
:) |
|
Pintér Károly G... |
2009 augusztus 30. vasárnap 14:39  |
Egy utolsó szösszenet:
végignyálaztam a topikokat, s tartalmakat mégegyszer, de semmi. :(
Ez van... KÖSZI MINDENKINEK!!!!!! |
|
DeT(r)oX |
2009 augusztus 30. vasárnap 16:22  |
 Hozzászólásai: 4.574 |
újabb elégedett ügyfél 8) |
|
Leeroy ^ SMV |
2009 augusztus 31. hétfő 11:14  |
 Hozzászólásai: 4.807 |
2009-08-30 14:39:47-kor Pintér Károly Gábor (pinkarga) írta:
Egy utolsó szösszenet:
Ez van... KÖSZI MINDENKINEK!!!!!!
Nem arról van szó, hogy a már meglévő témák alatt találnál választ a kérdésedre, hanem hogy ne nyiss minden külön problémádnak újabb témát, inkább a megfelelő hardveres topicba írd a kérdést, és ott várd a választ!
|
|
Docky-SD |
2009 augusztus 31. hétfő 11:42  |
Egy utolsó szösszenet:
Ez eccerűűbbbb ;) és tuti megy ;) pár sorral előtted írtam. ennél több info nem kell.
Tessék meghegeszteni ezt a kábelt és azzal jó is lesz. Semmi alkatresz nem kell hozza, csak ereket kell cserélgetni. Ovatosan, 20x átnézni mert a CIA kifexik ha elqrsz valamit durván. Ha nem akar menni egybol huzzad ki és nézd át 21x is ;) Nekem kb 8 foppyval ment mind mas tipus.
Mivel a pc-floppy nem kezel diskchangeet alapból más madzaggal kell átkavarni hogy az amiga oldalon jelezve legyen a lemezcsere /DSKCHG 34 láb ha testre húzod akkor szagolgatni kezdi a lemezt a drive ;)
Ezért nem reagál neked. Az a csoda, hogy bebootol, mert azt sem szokott, mert a motor on láb is impulzusos amiganal mig pc nel állandóan van vezérelve. Ezért többnyire csak megindul aztan nem csinal semmit. Ha nem megy akkor irj. HW-t a HW topicba. Azért lovaglunk ezen mert fejetlenség van Így is szankció nincs csak káosz, meg káoszkapitány :D
|
|
Túri Levente |
2009 november 21. szombat 00:01  |
Hozzászólásai: 12 |
Egy utolsó szösszenet:
Tudom, hogy fázis késében vagyok. :) De azért próbálok segíteni...
Szerintem itt a válasz a megoldásodra:
"Elromlott a Floppy az Amigádban ? P.Szili 2008 december 9. kedd
-Szeretnéd kicserélni elromlott Amigás floppy drive-odat ? -Eseteg szükséged volna házba építhető Amigás Floppy meghatóra ?
Itt a megoldás !
Amiga kompatibilisre átalakítótt tesztelt PC floppy drive-ok eladók ! - 1 hónap gar ! Valamint vállalom Panasonic, Samsung és Mitsumi 3,5" FDD meghajtók Amiga kompatibilissé való alakítását ! Írj és megegyezünk ! Feladó Neve: P.Szili E-Mail címe: porczio.szilard@gmail.com"
|
|
|