axxem erre már válaxoltam...
mondjuk a másik fórumban amibe beleírtál. mellesleg ha pontosabban írod le mit xeretnél nem futunk felesleges köröket :)
Hali! Tudna nekem valaki ajánlani olyan progit amivel tudnék WAV-ból DPCM-et konvertálni? Vagy esetleg tud valaki ehez crack-et? ACM Converter ActiveX 1.0
Köszi!
hova kell ez neked? soundforge-al probálkozzá pld
Hali! Köszi a segítséget. Remélem ez bejön majd! Amúgy mire beóbégattam a fórumra rájöttem hogy amihez kéne azis tud talán konvertálni csak az a kérdés hogy milyen minőségbe fog. Majd kipróbálom. Amúgy meg Famitracker-hez kellett volna mert az csak DPCM digi samplet használ.
Még felmerült egy kérdés, csak már annyi hülye progit töltöttem le hozzá, persze feleslegesen mert egyik sem volt hajlandó megcsinálni, pedig azt írták az jó hozzá. Hogyan/mivel tudnék WMV filmekből DRM kódot kigyomlálni? Mert hogy nem fogok licensz díjat fizetni az biztos.
vaze milyen pécés tracker az ami csak spéci hangmintákkal bír működni? haxnálj másikat! van 1000. amúgy google a te barátod. ha beírx neki kulcsxavakat akkor kidobja xépen a linkeket és akko nem kérdezel hülyeségeket :D ja meg a wikipedia az is nagyon okos pld ja mondjuk nem árt angolul érteni vmit :)
nevebol itelve valami nintendos baszas, te tudatlan :) gondolom azert kell neki specko hangminta.famicom = nes