Hozzászólásai: 815 |
2010-04-07 16:15:54-kor Lay András (lay) írta:
No így már világos. Nem arról van szó, hogy sajnálom a 2 rugót, neked szívesen odaadom a vendéglátásért, a kajáért, a szállásért / a károkozásért :) /, stb., nem várom el ingyen. Szóval szerintem akkor találj ki egy másik összeget is azoknak, akik csak a "hagyományos" Patjabulira vágynak.
Nekem még így sem világos!
Kajába természetesen beszállok, ha így lesz idén. Sőt még főzök is egyet, mint 2-3 éve, a saját kontómra. Kárt nem szoktam okozni. (A Bélától 4 rugót kérjél az eddigiekért!) :-)
Az, hogy neked ott munkád lesz éppen akkor, rád tartozik, a költségeivel együtt. Ha megengeded, nézem, ha ott sem lehetünk a fotózás közben, elmegyünk Lay-al + többiekkel geoládázni, pálinkázni egész napra.
Én azt szeretném megkérdezni, hogy mire is szeded ezt a két rugót?
1., Ha szálásra, akkor én most ugyanúgy fel vagyok háborodva, mint te a múltkori esetnél, mikor közöltem, hogy Andi is száljon be az útiköltségbe. Telefonon megeszéltük, hogy azért tettem ezt a paraszt lépést, mert én évekkel ezelőtt senkitől sem kértem pénzt üzemanyagra, mikor meg engem szálítottak, akkor fizessek! Igazságtalan volt részemről pont az Andin és rajtad csattintanom ezt az ostort, és nincs rá semmi mentségem. De telefonon mindent megeszéltünk, és rendeződtek a dolgok, a buli meg lett tartva, és jól éreztük magunkat.
2., Ha fotózásra, akkor ez max. a Bélát hozza lázba, de azt is írtad, hogy free. 8 ezerért ha meg is rakhatom a csajt esetleg érdekel. Ha fotózol is közben, akkor természetesen a modellel kell nektek összedobni a 8 ezret! :-)
3., Ha vízre+villanyra, akkor meg irreális az összeg!
2 ezer forint nem összeg, de tudni szeretném, hogy miért/mire döntöttél így. Kérlek indolkold meg. Én is megtettem, mint ahogy fentebb leírtam.
|